Как да поръчам

Когато поръчате продукт, който сте харесали, той се добавя в количката ви. Щом кликнете върху нея, ще видите всички продукти, които сте поръчали.

За да изпратите поръчката, попълнете бланката - име, телефон и адрес за доставка. Ако имате ограничен час или други изисквания, попълнете ги в прозореца "Допълнителна информация". Тези данни са ни необходими, за да изпълним Вашата поръчка.

Ако желаете да отмените вече дадена поръчка, моля свържете се с нас в рамките на един час. Вие не се задължавате с нищо преди да получите пратката.

Поръчки, направени в събота и неделя се обработват в понеделник.

Клиент поръчал стока, може да откаже получаването след доставка, само в следните случаи:

-  Ако доставената стока явно не съответства на поръчаната от клиента и това може да се установи чрез обикновен преглед на стоката.
-  След получаване и заплащане на стоката, клиентът може да я рекламира и да иска връщането й и възстановяване на платената от него цена ако стоката има скрит дефект или несъответствие с предварително договореното. Тогава купувачът има право да направи рекламация в срок от 7 дни от датата на закупуването и, според условията в закона за защита на потребителя.

 

Други начини за поръчка

Поръчка през:

Skype - torba.bg

По телефона на следния номер:

0878 755 120

0896 933 966

 

e-mail:  magazin@torba.bg    

Моля, не забравяйте да включите необходимата информация: Име, адреси за доставка и фактуриране, начини за доставка и плащане, телефон за обратна връзка, точно описание на желаните продукти.